Лада Гранта з 2010 року з оновленнями від 2018 року. Посібник з експлуатації та ремонту, електричні схеми, каталог запчастин

Оціни!

Головна Книги з ремонту ВАЗ Lada Granta

Лада Гранта з 2010 року з оновленнями від 2018 року. Посібник з експлуатації та ремонту, електричні схеми, каталог запчастин

Ілюстрований посібник містить докладну інформацію з питань повсякденної експлуатації, регулярного технічного обслуговування та поточного ремонту автомобілів Лада Гранта (2190, 2191) з 8- та 16-клапанними двигунами. Наведено опис особливостей конструкції та ремонту різних модифікацій. Книга доповнена описом особливостей будови автомобілів випуску з 2018 року, а також автомобілів хетчбек та універсал, які раніше випускалися під маркою Лада Каліна 2. Всі операції та процедури докладно та доступно описані, їх легко повторити самостійно. Текст супроводжується численними фотографіями, що наочно демонструють черговість виконання та зміст робіт. Книга доповнена каталогом найбільш затребуваних запасних частин в кольорових фотографіях. Призначена для автомобілістів, які займаються самостійним обслуговуванням та ремонтом автомобілів.

Мова:російська

Сторінок:336

ISBN:978-5-91685-084-0

Формат:djvu

Розмір файлу:58 Мб

Попередження

Перед завантаженням ознайомтесь з характеристиками ВАЗ Lada Granta, що розглянуто в книзі. Можливі розбіжності, якщо рік випуску або комплектація вашого автомобіля не відповідає розглянутій.

Завантаження

Для завантаження файлу необхідно перейти за посиланням Завантажити, підтвердити ознайомлення з умовами використання та завантажити файл на ваш пристрій.

безкоштовне завантаження
Завантажуйте безкоштовно книгу з ремонту ВАЗ Lada Granta

Завантажуйте безкоштовно книгу з ремонту ВАЗ Lada Granta

Детальний опис будови автомобіля різних комплектацій

Вказівки щодо правильної експлуатації автомобіля

Перелік робіт з технічного обслуговування ВАЗ Lada Granta

Покроковий алгоритм ремонту ВАЗ Lada Granta в фотографіях